ENTERTAINMENT

Event Plaza  

Welgelegen  
Pool and Billiards  
Sir Winston   

---------------------------------------------------------------------------------------

 

  

Event Plaza
Zalenverhuur 

CONTACT
Lange Kleiweg 86
2288 GR Rijswijk
T 015 2122415
E
info@eventplaza.nl
I 
www.eventplaza.nl
 
 Lokatie: Plaspoelpolder

---------------------------------------------------------------------------------------

 

Welgelegen
Paviljoen-tennispark

Paviljoen Welgelegen is een unieke horecagelegenheid welke is gesitueerd op een voormalig landgoed van koning Willem III in het centrum van Oud-Rijswijk. De historische tuinen en de bosrand met waterpartij hebben de tand des tijd doorstaan en hun natuurlijke waarde behouden. Dit rustgevend stukje natuur draagt bij tot een perfecte entourage waarvan de gasten kunnen genieten tijdens een van de feestavonden, recepties, bruiloften, vergaderingen, bedrijfsfeesten, presentaties, koffietafels, high tea’s, warme en koude buffetten en barbecues. Paviljoen Welgelegen beschikt over twee zalen die sfeervol, modern en multifunctioneel zijn ingericht. Beide zalen hebben een aparte entree en garderobe met een eigen terras aan de grote vijver met eilandterras.
Is uw interesse gewekt en wilt u meer weten?
In een persoonlijk gesprek kunnen wij uw bijeenkomst, evenement of feest op uw wensen afstemmen en in een offerte voor u uitwerken. Uw gastheer is Frans Bosman.

CONTACT
Laan te Blotinghe 1
2282 NJ Rijswijk
T 070 3900447 
E
paviljoen@welgelegen.info 
I 
www.paviljoenwelgelegen.nl
 

 

Lokatie: Oud- Rijswijk

--------------------------------------------------------------------------------------------

--------------------------------------------------------------------------------------------

pool billiards

pool billiards

Pool & Billiards
Biljartcentrum

Voor een gezellig avondje uit, kunt u bij Pool & Billiards terecht, speel een Partij POOL, SNOOKER of BILJART, of geniet van een drankje en een hapje aan de grote gezellige bar. Ook voor de kleintjes is er volop plezier aan de grote leestafel met leuke spelletjes. Zeer geschikt voor personeelfeestjes of een verjaardagen, eventueel met een biljarttoernooi. Wij helpen u daarbij graag.Elke maandagavond hebben we een 9-ball pooltoernooi (inschrijven aan de bar). Ook kunt bij ons terecht voor biljart- pool– of snookerles, zowel voor beginners als voor gevorderden. In onze bedrijf vind u ook een uitgebreide collectie aan zowel nieuwe als gebruikte keuen en accessoires. Ook beschikken wij over een gezellige rookruimte met zicht op de pooltafels. De temperatuur is bij ons het hele jaar door aangenaam dankzij onze Climat Control.

Graag tot ziens bij Pool & Billiards.

  • 4 snooker
  • 3 carambole
  • 13 poolbiljarttafels

OPENINGSTIJDEN
ma 17.00-01.00 uur
di t/m vrij 16.00-01.00 uur
zat en zon 14.00-01.30 uur

CONTACT
Herenstraat 2a (boven Aldi)
2282 BT Rijswijk
T 070 3951490
E info@poolandbilliards.nl
I www.poolandbilliards.nl

 

Lokatie: Oud- Rijswijk

--------------------------------------------------------------------------------------------

sir winston

 sir winston

Sir Winston
Music & Entertainment club


De Sir Winston Music & Entertainment Club is een moderne en sfeervolle locatie, gevestigd op de eerste verdieping van het Sir Winston Leisure Center. De trendy Club leent zich uitstekend voor  bedrijfsfeesten, productpresentaties, recepties, bruiloften, verjaardagen en andere uiteenlopende evenementen. Wij nemen voor u de organisatie uit handen voor een compleet verzorgde avond in een trendy locatie. Maar daarnaast kunt u ook een gezellig avondje uit in de Sir Winston Club. Combineer een hapje eten in Grand Café de Halve Maan, beproef uw geluk in het Sir Winston Casino en sluit de avond af met een swingend feest in de Club. 80’s & 90’s, Dance Classics, Salsa of Top 40? Er is voor ieder wat wils! Bekijk de agenda op
www.sirwinstonclub.nl
De Sir Winston Club heeft een centrale ligging tussen Delft, Den Haag en Rotterdam en is goed bereikbaar met openbaar vervoer (nabij station Rijswijk) en de auto (nabij A4 en A13).

CONTACT
Sir Winston Music & Entertainment Club
(eerste verdieping Sir Winston Leisure Center)
Gen. Eisenhowerplein 27
2288 AH Rijswijk
T 070 3192359
F 070 3192430
E
info@sirwinston.nl
I www.sirwinstonclub.nl
 

  Lokatie: Plaspoelpolder - In De Bogaard
uit tip

Restaurant keuze
Advies nodig? Bekijk iens.nl 

herberg vlietzigt

carpe diem